مراسم اختتامیه هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

مراسم اختتامیه هفته پژوهش و فناوری به همراه تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان و دانشگاه فردوسی مشهد، با حضور محمدرضا معتمدیان استاندار، دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، خانم کوکب موسوی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی، و دکتر احمدرضا بهرامی معاون پژوهشی دانشگاه روز دوشنبه یکم دیماه 1399 در محل سالن سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی استانداری خراسان رضوی برگزار گردید.

کوکب موسوی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی از حرکت پژوهش به سوی اقتصاد و سرمایه را امری لازم دانست و اظهار کرد: باید به دنبال تبدیل دارایی به دانایی باشیم.

وی در ادامه علم و فناوری را پیشران توسعه دانست و یادآور شد: پژوهش موتور اقتصاد، سلامت، کشاورزی و دیگر حوزه‌هاست و باید پژوهش در اولویت برنامه‌ریزی، تخصیص منابع و توزیع امکانات قرار گیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی به لزوم استمرار نمایشگاه مجازی پژوهش در طول سال اشاره کرد و افزود: تحقق آرمان‌های بیانیه گام دوم و تحقق توسعه در گرو حرکت به سوی اقتصاد دانش بنیان است.

سپس با حضور مسئولین یادشده از دکتر سید محمد علی رضوی، دکتر حسین صابری، دکتر جواد صالحی فدردی، دکتر جواد ابوالفضلی اصفهانی اعضای هیأت علمی دانشگاه و همچنین وحیده حیدریان مدیر عامل شرکت فرآوردانه فردوسی مشهد از شرکت های دانش بنیان دانشگاه تقدیر بعمل آمد.

یادآور می شود گزارشی از برنامه ها و فعالیت های انجام شده در هفته پژوهش ارائه گردید.

فایل گزارش فعالیت های انجام شده هفته پژوهش و فناوری