دکتر عبدالرضا جوان جعفری، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد طی پیامی، جان باختن جمعی از هموطنان در حادثه تلخ و ناگوار اسکله شهید رجایی بندرعباس را به عموم ملت ایران تسلیت گفت.
متن پیام دکتر جوان جعفری به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
حادثه جانگداز آتشسوزی در اسکله شهید رجایی بندرعباس، که منجر به جان باختن و آسیب دیدگی جمعی از هموطنان عزیزمان گردید، موجبات تأسف و تألم عمیق جامعه علمی را فراهم ساخت.
اینجانب به نمایندگی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد، ضمن ابراز همدردی با خانوادههای داغدیده و مردم شریف استان هرمزگان و شهرستان بندرعباس، این مصیبت عظما را به عموم ملت بزرگوار ایران تسلیت عرض مینمایم.
از درگاه خداوند رحمان، برای جان باختگان این ضایعه، رحمت و مغفرت واسعه، برای مجروحان شفای عاجل و برای بازماندگان این حادثه، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.
رجاء واثق دارم که با همت مسئولان امر و همیاری مردم، التیام بخشی به آلام حادثه دیدگان و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در دستور کار قرار خواهد گرفت تا شاهد تکرار چنین رخدادهای تلخی نباشیم.
عبدالرضا جوان جعفری
سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد