کسب رتبه دوم جایزه بین‌المللی معماری TraMod AWARDS سال 2023 توسط عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد

آکادمی بین المللی ترامد، پروژه های برتر نخستین جایزه بین‌المللی تخصصی تعاملات سنت و مدرنیته در معماری و طراحی TraMod AWARDS(Tradition+Modern) در سال 2023 را منتشر کرد. در این دوره (پروژه آذران طرقبه) طرح دکتر حامد کامل نیا عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه فردوسی مشهد که در قالب طرح برون دانشگاهی انجام شده بود موفق به کسب رتبه دوم گردید.

این جایزه بین‌المللی معماری و طراحی که با حضور اعضای هیات داوران و معماران مطرح دنیا برگزار شد، با استقبال بی‌نظیر معماران و طراحان مواجه و دریافت کننده بیش از دویست اثر از پنجاه کشور دنیا بود.

شایان ذکر است مراسم گالانایت و اعلام نتایج و برندگان نهایی این جایزه بین‌المللی، بیست و هفتم آذرماه سال جاری در شهر استانبول برگزار شد.