پیام تقدیر سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد از مشارکت فعالانه دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، طی پیامی از مشارکت فعالانه دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری تقدیر و تشکر کرد.

متن پیام دکتر میرزائی به شرح زیر می‌باشد:

باسمه تعالی

«سال‌ها ما امتحان سرفرازی داده‌ایم»

خداوند بزرگ را سپاس که آدمی را مختار آفرید و به سبب اندیشه و اختیار، وی را بر دیگر موجودات برتری داد.

باری دیگر حماسۀ حضور ملت شریف ایران به رواق منظرها کشیده شد و این نقش‌آفرینی باشکوه در تعیین سرنوشت، حفظ استقلال و وفاداری به قانون اساسی، اهداف بدخواهان این مرز پر گوهر را نقش بر آب کرد. بی شک در میان تیره‌ورزی‌ها، روشن‌گری‌های دغدغه‌مندانۀ دانشگاهیان، نخبگان و فرزندان این سرزمین همچون گوهری تابناک مایۀ مباهات همگان است.
بدیهی است این بار گران به امانت گذاشته شده بر روی دوش نمایندگان مردم، مسئولیتی عظیم را به دنبال دارد و جامعۀ دانشگاهی از حق خود و مردم غیور ایران صیانت خواهد کرد.
این توفیق بزرگ ملی را شکرگزارم و سپاس و تحسین خود را به خانوادۀ بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد تقدیم می‌نمایم.

مسعود میرزائی شهرابی

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد