نمایه شدن نشریه ماشین های کشاورزی به عنوان اولین نشریه از دانشگاه فردوسی مشهد در پایگاه استنادی Web of Science

نشریه علمی “ماشین های کشاورزی“ به سردبیری دکتر محمد حسین عباسپور فرد، عضو هیات علمی گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی، به عنوان اولین نشریه از نشریات دانشگاه فردوسی مشهد، جهت نمایه در پایگاه استنادی معتبر و جهانی وب آو ساینس “Web of Science“ پذیرفته شد.

پیرو اعلام کمیته انتخاب موسسه کلاریویت (Clarivate)، نشریه “ماشین های کشاورزی“ دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، به دلیل دارا بودن معیارهای 24گانه ورود به معتبرترین پایگاه استنادی علوم دنیا، Web of Science با نام شناخته شده ISI، پذیرفته شد. فرآیند انتخاب مجلات برای نمایه شدن در این پایگاه، فرآیندی دقیق است که طی آن معیارهایی کمی و کیفی اعمال می شود.

شایان ذکر است تاکنون تعداد یکصد و هجده عنوان نشریه ایرانی در فهرست  Emerging Sources Citation Index نمایه شده است، که فقط یکی از آن ها به زبان فارسی منتشر می شود و نشریه ماشین های کشاورزی دومین نشریه فارسی زبان نمایه شده در این فهرست خواهد بود.