طراحی، ساخت و ارزیابی خشک کن آلو مبتنی بر دانش فنی خلاء در گروه مهندسی بیوسیستم

دستگاه خشک کن آلو بر اساس دانش فنی خلاء توسط گروه مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد به سرپرستی دکتر حسن صدرنیا، طی قرارداد برون دانشگاهی، طراحی گردیده است.

این دستگاه برای استفاده بهینه ازآلو به عنوان یک محصول بومی و تخصصی در شهر خرو  طراحی و ساخته شده است .

خوشبختانه این دستگاه خشک کن متناسب با تکنولوژی روز دنیا در حال ارتقاء عملکرد می باشد و در این راستا  تا کنون تعدادی پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری حوزه خشک کن آلو و دیگر محصولات  توسط این دستگاه انجام شده است.

لازم به ذکر است که برخی ازدانشجویان فارغ التحصیل نیز در این زمینه مشغول به کار شده اند.

گفتنی است این طرح تا کنون توسط مقامات استانی و کشوری از جمله معین اقتصادی شهرستان نیشابور، شهردار و رئیس شورای شهر خرو و برخی مسئولین جهاد کشاورزی و نیز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد بازدید و حمایت قرار گرفته است.