دکتر رسول خدابخشیان کارگر، عضو هیئت علمی گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان رئیس کمیته بازنگری استاندارد بینالمللی ASAE S368.5 با عنوان "Compression Test of Food Materials of Convex Shape" توسط انجمن مهندسان کشاورزی و بیوسیستم آمریکا (ASABE) انتخاب شد.
لازم به ذکر است پس از ماهها تلاش علمی و فنی، نسخه بازنگریشده این استاندارد در سال جاری مورد تأیید نهایی قرار گرفت و به صورت رسمی منتشر شد. این استاندارد که در حوزه آزمون فشاری مواد غذایی با اشکال محدب کاربرد دارد، اکنون به عنوان مرجعی معتبر در سطح جهانی قابل دسترسی است. نکته قابل توجه دیگر و مایه افتخار آن است که در منابع علمی این استاندارد جدید، به سه مقاله پژوهشی تألیفی دکتر خدابخشیان به صورت کامل استناد شده است. این موفقیت علمی، نمودی از توانمندی اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در عرصههای جهانی است و بار دیگر جایگاه ممتاز این دانشگاه را در مرزهای دانش و فناوری بینالمللی به نمایش میگذارد.