موفقیت پژوهشگر پسادکتری دانشگاه فردوسی مشهد در اولین دوره جایزه دوسالانه دکتر قائمی در حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی

دکتر عباسعلی داداشی رودباری، پژوهشگر پسادکتری گروه جغرافیای دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به کسب جایزه اولین دوره جایزه دوسالانه دکتر قائمی در حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی شد.

دکتر داداشی همچنین در سال های گذشته موفق به کسب جایزه شهید دکتر شهریاری، جایزه پسادکتری شهید دکتر چمران؛ بنیاد ملی نخبگان، جایزه دانش آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان و کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی شده است.

لازم به ذکر است با توجه به اهمیت موضوع تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر جوانب مختلف زندگی بشر، سازمان هواشناسی و پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، با هدف تجلیل از زحمات و تلاش‌های دکتر هوشنگ قائمی؛ استاد برجسته علم هواشناسی و اقلیم شناسی، اولین دوره جایزه دوسالانه دکتر قائمی را به جهت معرفی پژوهشگران برتر حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی برگزار کرده است.

بر اساس گزارش دبیرخانه کنفرانس، این جایزه قرار است هر دو سال یکبار به برترین پژوهشگران جوان (زیر 40 سال) در حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی اعطاء گردد.