موفقیت دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد در دریافت بورسیه تحقیقاتی ماری اسکودوسکا کوری

دکتر مهرزاد ارجمندی، فارغ‌التحصیل مقطع دکتری مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد، با کسب نمره ممتاز 98/8 از ۱۰۰ موفق به دریافت بورسیه تحقیقاتی اتحادیه اروپا با نام ماری اسکودوسکا کوری (Marie Skłodowska-Curie Actions)  یا به اختصار MSCA شده است.

حمایت مالی ماری کوری یکی از معتبرترین و رقابتی‌ترین جایزه‌های اتحادیه اروپا برای پژوهشگران است تا ایده‌های خود را با همکاری یکی از مؤسسات یا دانشگاه‌های مورد تایید کشورهای عضو اتحادیه اروپا ارائه کنند.

این بورسیه با حمایت کلی حدود ۱۸۱۰۰۰ یورو به مدت دو سال با میزبانی پروفسور Mohamed Kayet Souhaimi، و دانشگاه Complutense University of Madrid (UCM) در کشور اسپانیا انجام خواهد شد.

شایان ذکر است که دکتر ارجمندی در دوره دکتری دانشجوی دکتر مهدی پورافشاری چنار، عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد بوده است و از نتایج رساله دکتری وی 7 مقاله در نشریات معتبر علمی به چاپ رسیده است.

p1