قهرمانی ووشوکاران پسر دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه ۹ ورزش کشور

مسابقات قهرمانی ووشو دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی منطقه ۹ کشور، به منظور کسب سهمیه شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور، ۱۸ لغایت ۱۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به میزبانی تربت جام برگزار شد.

در این رقابت‌ها، ۷ تیم از دانشگاه‌های فردوسی مشهد، نیشابور، بیرجند، حکیم سبزواری، مجتمع آموزش‌عالی اسفراین، دانشگاه امام رضا (ع) مشهد و مجتمع آموزش‌عالی تربت جام با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در مجموع، تیم دانشگاه فردوسی مشهد با کسب ۳ نشان طلا و یک برنز در اوزان مختلف، توانست عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را از آن خود کند. دانشگاه‌های گرمسار و فرهنگیان خراسان رضوی نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

گفتنی است دکتر علیرضا خادملو دبیر منطقه ۹ ورزش کشور و مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مسابقات حضور داشت.