فراخوان استفاده از پتانسیل دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در زمینه موضوع تغییر اقلیم

با توجه به اینکه تغییر اقلیم به عنوان یکی از چالش‌های جدی کشور به شمار می‌آید و با عنایت به اینکه دانشگاه‌ها و مراکز علمی بسیاری در کشور در خصوص تغییر اقلیم فعالیت می‌نمایند، جهت جلوگیری از موازی‌کاری و ایجاد اجماع لازم در خصوص ورود برنامه‌ریزی شده به چالش‌های اصلی کشور، پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار به عنوان قطب علمی تغییر اقلیم کشور از سوی سازمان حفاظت از محیط‌زیست تعیین شده است.

اساتید و پژوهشگرانی که در زمینه موضوعات تغییر اقلیم صاحب نظر و دارای صلاحیت می‌باشند، می‌توانند رزومه کامل و خلاصه‌ای از پژوهش‌های انجام شده خود را در قالب فایل ضمیمه شده به معاونت محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط‌زیست ارسال نمایند.

در صورت نیاز کارشناسان این معاونت با شماره تلفن 42781411-021 پاسخگوی سؤالات احتمالی خواهند بود.

فرم درخواست