کسب رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی در بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی توسط عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد

دکتر قاسم براتی دربند، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه فردوسی مشهد، موفق به کسب رتبه دوم پژوهش‌های بنیادی در بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی شد.

در آیین تجلیل از برگزیدگان که روز 8 اسفندماه در سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد، از دکتر براتی برای طرح "رسوب‌دهی الکتروشیمیایی نانو ساختارهای مخروطی به عنوان الکتروکاتالیست برای تولید هیدروژن" تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است سازمان پژوهش­‌های علمی و صنعتی ایران هر ساله، به منظور ایجاد، پرورش، رشد و شکوفایی استعدادها و خلاقیت‌های نوجوانان و جوانان و توسعه و تعمیق روحیه پژوهش، نوآوری و حمایت و هدایت مادی و معنوی از دانش آموزان و دانشجویان پژوهشگر و نوآور، جشنواره جوان خوارزمی را به عنوان مهمترین رخداد علمی و فناوری برای جوانان کشور برگزار می کند.

( 1 پیوست )