سخنرانی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در اختتامیه دومین رویداد دعوت

روز پنجشنبه سی آذر ماه دکتر میرزائی شهرابی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در اختتامیه دومین رویداد دعوت که توسط شرکت صنایع پیشرفته رضوی و با حمایت شرکت داروسازی ثامن در کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد، حضور یافته و به سخنرانی پرداخت.

سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی در سخنان خود گفت: برای این‌که با کمترین سود به بالاترین بهره‌وری دست یابیم، طرحی ارائه شده است که تمامی پارک‌های شرق کشور با هم تلفیق شوند و تحت عنوان زیست بوم نوآوری شرق کشور به فعالیت بپردازند.

دکتر مسعود میرزائی از آمادگی پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی و پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد برای عملیاتی کردن این طرح خبر داد و افزود: با اجرایی کردن این طرح و همچنین حمایت‌های مادی و معنوی از پروژه‌ها، می‌توانیم در حوزه سلامت به توفیقات ارزشمندی دست یابیم.

او هدف از اجرای این طرح را ارتقاء اقتصاد دانش‌بنیان و خروج از اقتصاد نفتی دانست و خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم به اقتصادی نزدیک شویم که علم را به ثروت تبدیل کند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیرعامل شرکت داروسازی ثامن دیگر سخنرانان این مراسم بودند.