انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان پژوهشگر برگزیده استان

دکتر محمدرضا اکبرزاده توتونچی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشکده مهندسی به عنوان پژوهشگر برگزیده استان در گروه فنی و مهندسی در سال 1402 انتخاب شد.

در آیین تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده که با حضور استاندار خراسان رضوی و سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در روز شنبه شانزدهم دی ماه، در محل سالن شهید سلیمانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، از دکتر اکبرزاده توتونچی تقدیر به عمل آمد.

دکتر اکبرزاده براساس شاخص های ارزیابی اعلام شده از سوی وزارت عتف از جمله مقالات چاپ شده در مجلات معتبر، طرح های پژوهشی پایان یافته، طرح های پژوهشی به مرحله فناوری رسیده و وضعیت اکتشاف و ابتکار و اختراع، در بین پژوهشگران سطح استان در گروه فنی و مهندسی حائز بالاترین امتیاز شده و کارگروه انتخاب پژوهشگران، وی را به عنوان پژوهشگر برگزیده استان انتخاب کرده اند.

( 1 پیوست )