برگزاری مراسم شهادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه فردوسی مشهد

ظهر روز شنبه بیست و پنجم آذرماه مراسم عزاداری به مناسبت شهادت صدیقه طاهره حضرت زهرا سلام الله علیها به همراه اقامه نماز ظهر و عصر با حضور مسئولین، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در مسجد حضرت زهرا سلام الله علیها برگزار گردید.

در این مراسم  که پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام دکتر ایمانی مقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، پس از قرائت قرآن دکتر مسعود میرزائی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد مطالبی را در خصوص فضائل حضرت زهرا سلام الله علیها عنوان نموده و با اشاره به لقب صدیقه آن حضرت صداقت را در گفتار و کردار مورد تاکید قرار داد.

پس از آن حجت الاسلام دکتر شریفی رئیس دانشگاه قم به عنوان سخنران این مراسم، به بیان صفات و مصائب حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها پرداخت. این مراسم با مرثیه سرایی توسط مداح اهل بیت و اطعام عزاداران به پایان رسید.