برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع و مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه

مراسم تکریم دکتر مرتضی خادمی و دکتر عبدالرضا سوادی و معارفه دکتر حسین باغگلی و دکتر سید علی ضیائی به عنوان سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع و مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه، روز شنبه نهم دی ماه با حضور دکتر مسعود میرزائی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه در سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم دکتر خادمی و دکتر سوادی گزارشی از فعالیت‌های دوران مسئولیت خود را شرح دادند. سپس دکتر باغگلی و دکتر ضیائی در سخنانی ضمن تشکر از حسن اعتماد سرپرست دانشگاه، به شرح مهمترین برنامه ها و اهداف خود پرداختند .

در پایان مراسم دکتر میرزائی با اهدای لوحی از زحمات معاون پیشین برنامه ریزی و توسعه منابع و رئیس پیشین دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه تقدیر به عمل آورد و حکم انتصاب را به دکتر باغگلی و دکتر ضیائی اهدا و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.