برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزشی و معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه

مراسم تکریم دکتر بختیار شعبانی ورکی و دکتر ابوالفضل غفاری و معارفه دکتر مقصود امین خندقی و دکتر محمدعلی وطن دوست به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، روز دوشنبه هجدهم دی ماه با حضور دکتر مسعود میرزائی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، دکترمهدی ایمانی مقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان در سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم دکتر شعبانی و دکتر غفاری گزارشی از فعالیت‌های دوران مسئولیت خود را شرح دادند. سپس دکتر امین خندقی و دکتر وطن دوست در سخنانی ضمن تشکر از حسن اعتماد سرپرست دانشگاه، به شرح مهمترین برنامه ها و اهداف خود پرداختند .

در پایان مراسم دکتر میرزائی با اهدای لوحی از زحمات معاون پیشین آموزشی و معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه تقدیر به عمل آورد و حکم انتصاب را به دکتر امین خندقی و دکتر وطن دوست اهدا و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

لازم بذکر است در این مراسم همچنین از زحمات دکتر سیدحسین سیدموسوی، مدیر پیشین دفتر ریاست و روابط عمومی نیز با اهدا لوح تقدیر شد.