برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

مراسم تکریم دکتر احد ضابط و معارفه دکتر مسعود میرزائی شهرابی به عنوان سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، روز چهارشنبه 4 بهمن ماه 1402 با حضور دکتر زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران، استادان و کارشناسان دانشگاه فردوسی مشهد و وزارت علوم، در سالن شورای سازمان مرکزی برگزار شد.

در این مراسم دکتر احد ضابط رئیس پیشین دانشگاه سخنانی را ایراد نمود و گزارشی از فعالیت‌های دوران مسئولیت خود را شرح داد.

پس از آن دکتر مسعود میرزائی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد، با بیان سخنانی از حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر مدیران و استادان تقدیر و تشکر نموده و به شرح مهمترین برنامه ها و اهداف خود پرداخت.

در پایان مراسم، دکتر زلفی گل با اهدای لوحی از زحمات دکتر احد ضابط رئیس پیشین دانشگاه تقدیر به عمل آورد و حکم انتصاب را به دکتر مسعود میرزائی اهدا و برای وی آرزوی موفقیت کرد.