برگزاری اولین رویداد گپ ‌و‌ گفت کارآفرینانه با محوریت هوش مصنوعی در دانشکده مهندسی

اولین رویداد گپ ‌و‌ گفت کارآفرینانه با محوریت هوش مصنوعی، روز یکشنبه 29 بهمن‌ماه 1402، توسط پردیس ICT پارک علم و فناوری خراسان و شتاب‌دهنده تریگ آپ، در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این رویداد بنیان‌گذاران دو شرکت فناور و دانش‌بنیان موفق و فعال در حوزه هوش مصنوعی، به بیان داستان کارآفرینی خود و تجربیات آموخته در این مسیر پرداختند.

در ادامه در یک پنل چالشی با حضور دو نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه و سخنرانان رویداد، ضمن بیان فرصت‌ها و چالش‌های موجود در مسیر راه‌اندازی کسب و کار در حوزه هوش مصنوعی، به سؤالات و دغدغه‌های دانشجویان در این خصوص پرداخته شد.

شایان ذکر است در این رویداد که در سالن خیام دانشکده مهندسی برگزار شد، بالغ بر ۲۵۰ نفر حضور داشتند.