انعقاد قرارداد میان معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز

صبح روز دوشنبه بیست و هفتم آذر ماه جلسه­ ای به منظور انعقاد قرارداد طرح پژوهشی با موضوع طراحی مفهومی مراحل شکل­ گیری و توسعه پارک گوگردی میان معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این نشست  دکتر رضا لطفی معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی از مدیران و اساتید حوزه نفت و گاز دانشگاه و دکتر فارسی باف مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران به همراه جمعی از مدیران شرکت حضور داشتند.

در این نشست پس از معرفی توانمندی های دانشگاه در حوزه نفت و گاز قراردادی میان معاونت پژوهشی دانشگاه و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز به امضاء رسید. پس از آن دکتر فارسی باف و هیات همراه از ظرفیت های فناوری و نوآوری دانشگاه بازدید به عمل آوردند.