انتصاب دکتر سید محمدعلی رضوی به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی، دکتر سید محمدعلی رضوی را به عنوان «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه» منصوب کرد.

متن انتصاب دکتر رضوی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سیدمحمدعلی رضوی
عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

سلام علیکم؛

دانشگاه فردوسی مشهد که مفتخر است در سایه‌سار عالم آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) ریشه دوانده و قد کشیده است، بیش از هفتاد سال مهد مجاهدت علمی و سکوی پیشرفت دانش و فناوری بوده و با همت دانشمندان و نخبگان پرتوان در آستانه تحولی مهم است تا در دوره گام دوم انقلاب و ذیل دولت مردمی سیزدهم، الگوی دانشگاه تمدن‌ساز اسلامی-ایرانی باشد.

بر این اساس و نظر به تعهد، تجربه، توانمندی و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی جنابعالی، بعنوان «سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه» منصوب می شوید. انتظار می‎رود در راستای تحقق سند دانشگاه اسلامی و‌ با همکاری پیوسته سایر معاونت‌ها و مدیریت‌های دانشگاه ماموریت‌‎های این حوزه را محقق سازید که مهم‌ترین آنها بدین شرح است:

۱. برنامه‌ریزی جهت اشاعه‌ی فضائل اخلاق پژوهشی و ترویج پژوهش‌های با رویکرد حل مسأله، ایجاد تحول در راستای ترویج پژوهش از طریق کشف طبیعت و الهام زیستی، ایجاد ارزش افزوده با استفاده از روش‌های متناسب برای علوم پسامدرن چند رشته‌ای و علوم مدرن میان ‏رشته‌ای به منظور تعلیم و تربیت دانشمندان پُر استنادِ اخلاق‌مدار، حرفه‌ای، کارآفرین در فضای اقتصاد رقابتی کشور و دنیا بمنظور توسعه‌ی اقتصاد دانش‌بنیان با عنایت به مزیت‌های رقابتی استانی، از ملزومات موفقیت در انجام وظایف محوله هستند.

۲. حمایت و تقویت نوآوری و تحقیقات پیشرفته در زمینه های گوناگون به‌ویژه حوزه‌هایی که با نقاط قوت دانشگاه و نیازهای جامعه هم راستا است

۳. ارتقاء زیرساخت‌های آزمایشگاهی، تحقیقاتی و فناورانه جهت حصول اطمینان از دسترسی پژوهشگران دانشگاه به ابزارهای روزآمد برای انجام تحقیقات پیشرفته

۴. توسعه همکاری های راهبردی با صنعت، شرکت‌ها و موسسات دولتی و غیردولتی محلی، ملی و بین المللی و تسهیل‌گری در انتقال فناوری و تجاری سازی نوآوری های دانشگاهی

۵. ترویج تحقیقات بین‌رشته‌ای از طریق حمایت از همکاری های علمی بین حوزه های مختلف علمی برای رویارویی با مسائل پیچیده و واقعی دنیای امروز

۶. توجه به ارتقاء نشریه‌های دانشگاه در راستای مرجعیت علمی

۷. تعامل نزدیک با پارک علم و فناوری دانشگاه و پارک علم و فناوری خراسان رضوی با هدف تقویت زیست بوم نوآوری شرق کشور

۸. حمایت از پژوهشگران جوان و توسعه دوره‌های تحصیلات تکمیلی و پسادکتری و همچنین تشویق فعالیت‌های کارآفرینانه در بین اعضای هیات علمی و دانشجویان

امید است حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با به کار گرفتن تمام توان و بهره‌مندی از ظرفیت مدیران جوان و تحول‌گرا، در جهت اهداف مشخص شده حرکت کند. از درگاه خداوند متعال، توفیق شما و کلیه همکاران محترم را در انجام امور محوله خواستارم.

مهم ترین سوابق مدیریتی دکتر رضوی:
- رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
- معاون آموزشی واحد نیشابور دانشگاه فردوسی مشهد