انتصاب دکتر سید علی ضیائی به عنوان سرپرست حوزه ریاست دانشگاه

دکتر مسعود میرزائی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد در حکمی دکتر سید علی ضیائی را به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه» منصوب کرد.

متن حکم انتصاب ایشان به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر سیدعلی ضیائی
عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران

سلام علیکم؛
دانشگاه فردوسی مشهد که مفتخر است در سایه‌سار عالم آل محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) ریشه دوانده و قد کشیده است، بیش از هفتاد سال مهد مجاهدت علمی و سکوی پیشرفت اندیشه‌محور دانش و فن‌آوری بوده و با همت دانشمندان جوان و نخبگان پرتوان در آستانه تحولی مهم است تا در دوران گام دوم انقلاب، الگوی دانشگاه تمدن‌ساز ایرانی-اسلامی باشد.

بر این اساس و نظر به تعهد، تجربه، توانمندی و سوابق ارزشمند علمی و اجرایی، جنابعالی را به عنوان «مشاور رئیس و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه» منصوب می نمایم. به جد انتظار دارم در راستای تحقق سند دانشگاه اسلامی، ماموریت‎های این حوزه را محقق سازید که مهم‌ترین آنها بدین شرح است:

۱. ایجاد تعامل و هماهنگی بین معاونت‎ها، دانشکده‎ها و سایر واحدهای دانشگاه

۲. پیگیری مصوبات هیات رئیسه دانشگاه

۳. نظارت بر روند اجرای بهینه امور و ایجاد سازوکار مناسب جهت رصد مستمر فعالیت‎ها

۴. تهیه دستور جلسات پیرو اولویت های ابلاغی اینجانب و بررسی و پیگیری های ویژه

۵. تنظیم روابط و تعاملات با سازمان ها و دستگاه‎های برون دانشگاهی

امید است حوزه ریاست دانشگاه با به کار گرفتن تمام توان و ظرفیت، در جهت اهداف مشخص شده حرکت کند. از درگاه خداوند متعال، توفیق شما و کلیه همکاران محترم را در انجام امور محوله خواستارم.

مهم ترین سوابق مدیریتی آقای دکتر ضیائی:
- مدیر گروه مهندسی عمران دانشگاه فردوسی مشهد
- قائم مقام ریاست و معاون آموزشی دانشگاه دولتی تربت حیدریه