پیام تبریک رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت پنجم اسفند روز مهندس

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی پنجم اسفندماه تولد خواجه‌نصیرالدین طوسی و روز مهندس را تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

روز مهندس گرامی باد

نام‌گذاری زادروز خواجه‌نصیرالدین طوسی دانشمند خلاق و برجسته ایرانی به نام روز مهندس را به‌تمامی بزرگواران اهل علم، به‌ویژه مهندسین گرامی، تبریک می‌گویم.

بی‌شک نقش مهندسین در این زمان که کشور عزیزمان ایران در حال تجربه زمین‌لرزه‌ها (ناخشنودی‌های زمین)، آلودگی‌ها و کم‌آبی‌ها است، بیش‌ازپیش چشمگیر و تأثیرگذار است. باور داریم که با تعهد و مسئولیت‌پذیری اساتید مجرب این رشته‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد، مهندسان فردا آن‌چنان کارآزموده تربیت خواهند شد که بحران‌های احتمالی را به‌خوبی مدیریت کنند. باور داریم که دانشجویان مهندسی در رشته‌های مختلف علم، می‌توانند بازوی توانمند پیشرفت، سازندگی، ابتکار و خلاقیت و درنهایت نجات زمین باشند.

برای رسیدن به اهداف آرمانی و دنیایی بهتر برای زیستن با هوایی سالم‌تر و استفاده از انرژی‌های پاک بیشتر و سازه‌هایی مقاوم در برابر ناخشنودی‌های روزگار، به اندیشه‌های نوآورانه شما نیاز است.

روز مهندس، نمادین روزی است برای تجلیل از توانمندی‌های نوآورانه مهندسین و دانشجویان و یا مهندسان فردا که با تعهد و تفکر سبز در عرصه علم و عمل بی‌هیچ چشمداشتی تلاش می‌کنند.

بهترین شادباش‌ها نثارتان

اقدامتان پایدار