پیام تبریک رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر

دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی، ولادت حضرت فاطمه معصومه (س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت را به دختران و بانوان دانشگاه فردوسی مشهد تبریک گفت.

باسمه تعالی

میلاد اختر فروزان آسمان و پاک‌دخت شیعیان حضرت فاطمه معصومه (س) نیک‌ترین انتخاب برای گرامی‌داشت مقام دختران پاک و محجوب ایران‌زمین است.

نامگذاری این روز خجسته، به عنوان روز ملی دختر، فرصتی مغتنم برای شناخت شایستۀ شخصیت این بانوی مطهر و ترویج ابعاد وجودی ایشان در میان دختران و بانوان جامعۀ اسلامی است.

اینجانب فرارسیدن میلاد بانوی مهربانی، گرامی‌داشت روز دختر و هم‌چنین آغاز دهۀ کرامت را به دختران عزیزم و بانوان گرانقدر دانشگاه فردوسی مشهد شادباش می‌گویم و از ایزد منان توفیق بهره‌مندی از روش زندگانی این بانوی بزرگ را خواستارم.

مسعود میرزائی شهرابی

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد