پلی کلینیک خدمات تخصصی روان شناسی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد

مراسم افتتاحیه پلی کلینیک خدمات تخصصی روان شناسی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد روز ۵ شنبه دوازدهم دی ماه 1398  از ساعت ۱۴ در محل سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر حاتمی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور و هیات همراه، دکتر کافی رئیس دانشگاه، دکتر امین یزدی رئیس شورای استانی خراسان رضوی نظام روان شناسی و دکتر کارشکی رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در خلال این مراسم تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه فردوسی مشهد و سازمان نظام روان شناسی کشور به امضاء روسای دانشگاه فردوسی مشهد و سازمان نظام روان شناسی کشور رسید.

در پایان با حضور کلیه حاضرین آیین افتتاحیه پلی کلینیک خدمات تخصصی روان شناسی و مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد واقع در بولوار کوثر برگزار شد.