همایش آموزشی توجیهی حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ برگزار شد

همایش آموزشی توجیهی حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مدیریت حراست، این همایش صبح امروز ۲۹ خرداد سال جاری با شرکت مسئولین حفاظت حوزه های اصلی استان خراسان رضوی در سالن شورای دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

در این گردهمایی که با حضور و سخنرانی مهدی قاسم زاده، معاون حفاظت آزمون استان خراسان رضوی، علیرضا عباسی سرپرست اداره کل حراست سازمان سنجش آموزش کشور و بشیری معاون ایشان و همچنین اکبرزاده از مدیران حفاظت قوه قضائیه برگزار شد؛ آخرین نکات حفاظتی و امنیتی در خصوص آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ به دقت مورد بررسی قرار گرفت و مسئولین حفاظت حوزه های اصلی استان خراسان رضوی با آخرین روش های نقوذ امنیتی و انواع تخلفات در آزمون سراسری آشنا شدند و آخرین هماهنگی های لازم جهت برگزاری هر چه بهتر آزمون سراسری امسال انجام شد.

لازم به ذکر است که آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ در روزهای ۷ تا ۱۱ تیرماه همزمان با کل کشور در ۳۹ حوزه استان خراسان رضوی برگزار می گردد و طبق سنوات گذشته مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد، مسئولیت حفاظت آزمون کل استان خراسان رضوی را برعهده دارد.

جهت مشاهده تصاویر این همایش به این صفحه مراجعه نمایید.