نشست هم‌اندیشی‌ شورای راهبری همیاران آب استان خراسان رضوی برگزار شد

با پایان یافتن اولین سال اجرای طرح همیاران آب استان خراسان رضوی، این تجربه ارزشمند با همراهی صاحبان خرد و اندیشه در نشست هم‌اندیشی‌ که با حضور دکتر محمد کافی؛ نائب رئیس شورای راهبری همیاران آب استان خراسان رضوی و رؤسای کمیسیون‌های طرح در روز یکشنبه مورخ 5 بهمن 99 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، مورد نقد و تحلیل قرار گرفت تا زمینه‌ساز آینده‌نگری موثرتر باشد.

در این نشست دکتر کامران داوری؛ رئیس دبیرخانه دائمی طرح به ارائه گزارش اجمالی از نتایج طرح پرداخته و بر لزوم استمرار مشارکت و همراهی مدیران اجرایی برای دستیابی به نتایج مطلوب تاکید نمود.

ضمن اظهار امیدواری مدیران اجرایی از ورود دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دبیرخانه دائمی در پیشبرد هر چه بهتر این فعالیت جمعی، توافق رؤسای کمیسیون‌ها بر پایبندی مستمر و تلاش بیشتر جهت عملی نمودن تمامی اهداف طرح از جمله نتایج این جلسه می‌باشد.