نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با جمعی از همکاران کارمند

روز چهارشنبه 3 خرداد 1402 دکتر ضابط رئیس دانشگاه به همراه دکتر خادمی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع و دکتر سیدموسوی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی با جمعی از کارشناسان در سطح معاونان مدیران، روسای ادارات و گروه ها طی نشستی دیدار کردند. این نشست با هدف ارائه پیشنهادات و مشکلات حوزه های مختلف دانشگاه به مدیریت دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست همکاران به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در حوزه ها و واحدهای مختلف دانشگاه پرداختند.

دکتر ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در سخنانی ضمن تشکر از زحمات کلیه همکاران کارشناس و کارمند دانشگاه، درک همکاران را از شرایط مالی و عدم امکان جبران خدمات همکاران در این شرایط را قابل تقدیر عنوان کرد. وی از همکاران خواست تا ارتباط خود را با مدیریت دانشگاه حفظ نموده و همواره پیشنهادات خود را به دفتر ریاست منتقل نمایند.

دکتر ضابط بحث ارزیابی کیفیت خدمات را بسیار مهم دانسته و اظهار داشت این موضوع توسط معاونت بتمن با جدیت دنبال می شود.

رئیس دانشگاه گفت انتظار می رود در چنین جلساتی همکاران برای رسیدن دانشگاه به جایگاه متعالی خود همفکری نموده و کمک نمایند.

jalaseh

jalaseh2