مراسم گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی و روز کتابدار برگزار شد

مرکز اطلاع‌رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه هرساله در روز 24 آبان ماه مراسم بزرگداشتی به مناسبت هفته کتاب  و کتابخوانی و روز کتابدار برگزار می‌کرد. امسال با توجه به شرایط موجود، این مراسم به صورت مجازی و به میزبانی این مرکز برگزار شد. همین امر فرصتی را ایجاد کرد تا بتوان از حضور مهمانانی از راه دور نیز بهره‌مند شد. از جمله میهمان ویژه این مراسم استاد نوش‌آفرین انصاری بود که از دانشگاه تهران در تالار مجازی جلسه حاضر شد. در ابتدای جلسه، دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، پیام تبریک خود را به کتابداران و میهمانان جلسه اعلام نمود، سپس دکتر زهره عباسی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و کتابخانه مرکزی، و استاد نوش‌آفرین انصاری نیز چندکلامی با مهمانان صحبت کردند. علاوه بر آن برخی از اساتید و حاضرین در جلسه نیز نظرات خود را در خصوص اهمیت کتابخانه ها در این شرایط بیان کردند.

در ادامه جلسه چند تن از کتابداران نیز مورد تقدیر معاون پژوهشی دانشگاه قرار گرفتند.