مراسم ترحیم خانم الهه پازوکی شاهسوند همکار شاغل در مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد

باکمال تأسف به اطلاع عموم دانشگاهیان می‌رساند خانم الهه پازوکی شاهسوند همکار محترم شاغل در مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد، دار فانی را وداع گفت.

روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان به اطلاع می‌رساند: مراسم ترحیم ایشان روز چهارشنبه 22 فروردین ماه 1397 در مسجدالنبی ا واقع در خیابان کوهسنگی – نبش کوهسنگی 5 صبح از ساعت 9:30 الی 11:30 و بعد از ظهر از ساعت 16 الی 18 و در روز پنجشنبه نیز از ساعت 16 الی 18 برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مجلس ترحیمی نیز ار سوی همکاران ایشان در روز یکشنبه 26 فروردین ماه 97 از ساعت 10:30 الی 12 ظهر در محل مسجد امام رضا(ع) پردیس دانشگاه برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد