سخنرانی عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در دیدار با مقام معظم رهبری

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز یکشنبه 20 خرداد ماه 1397  با  صدها نفر از اساتید، اعضای هیئت‌ های علمی و پژوهشگران دانشگاه‌ها و مراکز علمی دیدار داشتند.

در این دیدار که در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد دکتر کامران داوری عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد سخنرانی داشتند.

ایشان در سخنان خود که در  حضور صدها نفر از اساتید، اعضای هیئت‌ علمی و پژوهشگران دانشگاه‌ها و مراکز علمی دانشگاه ها برگزار شد اظهار نمود: دانشگاه فردوسی مشهد طرحی با عنوان «مدیریت فرانهادی توسعه پایدار شرق کشور» تهیه کرده است و آماده است در اجرای آن نقش محوری بپذیرد.

دکتر داوری ادامه داد : دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۹۳ حرکت «تدبیر آب مشهد» را با همراهی ۳۵ نهاد مردمی، خصوصی، عمومی و دولتی و طی ۴۸۰۰ نفر-ساعت خردورزی جمعی طراحی و اجرا نموده است که خروجی آن سندی است با هدف پایداری منابع و مصارف آب در حوضه کشف رود.

برای مشاهده سخنرانی دکتر کامران داوری عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد اینجا را کلیک کنید