رونمایی از دستگاه شستشوی اولتراسونیک قطعات ساخت شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد

مراسم رونمایی از اولین دستگاه شستشوی اولتراسونیک قطعات و قالب های صنعتی ساخت شرکت دانش بنیان کالاک مستقر در مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد، روز چهارشنبه ۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ با حضور مهندس راضیه علیرضایی رئیس سابق سازمان صمت استان، مهندس حسینیان نژاد رئیس اداره توسعه بازار پارک علم و فناوری، مهندس محمد خوشحال مدیرعامل شهرک صنعتی فناوری­های برتر مشهد، مهندس محمد سهامیان مدیر عامل هلدینگ دانش بنیان لاستیک پولاد آروین، مهندس حسینی مدیر ارشد هلدینک پولاد لاستیک آروین، مهندس شهرکی از بانک ملت و مدیران چند شرکت حامی فعالیت های دانش بنیان و کارشناسان مرتبط در محل شرکت پولاد لاستیک آروین برگزار شد.

مهندس سهامیان مدیر عامل هلدینگ دانش بنیان لاستیک پولاد آروین گفت: اتکا به توان فناوران و جوانان ایرانی برای ما موفقیت بزرگی حاصل نموده است. وی افزود شستشوی قالب پرس های لاستیک با استفاده از دستگاه شستشوی التراسونیک به صورت غیر تهاجمی در زمانی بسیار کوتاه بدون هیج آسیبی به قالب موجب افزایش طول عمر قالب ها و بازده استفاده از هر قالب می شود.

درادامه راضیه علیرضایی به عنوان کارگزار رسمی پارک علم و فناوری خراسان گفت : ما معتقدیم سرمایه گذاری درساخت محصولات دانش بنیان بسیار سودآور است. با همین دیدگاه و در راستای تعالی ساخت ایران و حمایت از تجاری سازی محصولات و دستاوردهای واحدهای فناور و دانش بنیان  مستقر در پارک علم فناوری خراسان رضوی، پس از عقد قرارداد کارگزاری با شرکت سورین صنعت شادیاخ در یک همکاری بسیار نزدیک و با یک برنامه اجرایی دقیق در فرایند تجاری سازی، اقدام نمودیم.

در این مراسم به این موضوع که نقش کارگزاران فعال بخش خصوصی در تجاری سازی محصولات دانش بنیان کلیدی است و می تواند در آینده کارآمدتر نیز باشد پرداخته شد و بر ضرورت حمایت های مستمر مدیران و مسئولان بخش دولتی تأکید گردید.