رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه در سمت خود ابقاء شد

دکتر علی یوسفی عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه با حکم رئیس دانشگاه در سمت خود ابقاء شد.

دکتر کافی در حکم خود آورده است:

جناب آقای دکتر علی یوسفی

رئیس محترم پژوهشکده زیارت و گردشگری

با اهدای سلام،

ضمن سپاس از کوشش های ارزنده جناب عالی در سمت رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری، نظر به مراتب تعهد و شایستگی‌های جناب‌عالی به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت دو سال در سمت رئیس این پژوهشکده ابقاء می‌شوید. توان بالای استان خراسان رضوی و دومین کلانشهر کشور از جنبه های مختلف اکولوژیک، زیستی، اجتماعی و فرهنگی و وجود بارگاه امام رئوف شیعیان، این استان و مرکز آن را کانون توجه گردشگران و زائرین داخلی و خارجی قرار داده است. امید است در دوره جدید مسئولیت، از تمامی ظرفیت های علمی دانشگاه با همراهی صاحبان اندیشه و پژوهشگران  فعال در حوزه گردشگری، همگام با تعامل پررنگ تر با نهادها و سازمان های اجرایی متولی این امر، در جهت افزایش مشارکت های علمی و بین المللی، انجام تحقیقات کاربردی و پیشبرد طرح های تقاضا محور استفاده نموده و همچون گذشته در پیشرفت اهداف موفق باشید. سربلندی و سلامت جناب عالی را از پروردگار متعال آرزومندم.

دکتر محمد کافی