دانشگاه فردوسی مشهد قهرمان مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد

تیم علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد در مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران ، توانست با چهار  برد پیاپی به مقام قهرمانی مسابقات برسد و جواز حضور در مسابقات کشوری که قهرمانان هر منطقه حضور دارند را کسب نماید.

هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران نشان خواجه نصیرالدین طوسی از تاریخ  14 تا 18 مهر با حضور 16 تیم قهرمان و نایب قهرمان هشت استان جنوب و شرق کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در بخش نهایی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران(نشان خواجه نصیرالدین طوسی)  که با حضور تیم هایی از استانهای یزد، هرمزگان، چهارمحال بختیاری، سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و خراسان رضوی برگزار گردید.

در پایان این مسابقات ، تیم علوم سیاسی به نمایندگی از استان خراسان رضوی و دانشگاه فردوسی مشهد ، متشکل ازخانم محدثه جزایی و آقایان وحید بهرامی محمد حسین دهقان و علی نعیمی، توانست با چهار  برد پیاپی به مقام قهرمانی مسابقات برسد و جواز حضور در مسابقات کشوری که قهرمانان هر منطقه حضور دارند را کسب نماید.

ارسال کننده خبر: الهی نژاد

mnz972