دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد برگزیده سومین دوره جایزه ملی کتاب سال جوانان شد

کتاب رباتیک و مکاترونیک برای کشاورزی، تألیف دانگ ژانگ و بین ونگ، ترجمه فاطمه بیدادگر دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزیده کتاب شایسته تقدیر در سومین دوره جایزه ملی کتاب سال جوانان شد.

سومین دوره جایزه ملی کتاب سال جوانان به همت کانون فرهنگ و اندیشه ایرانیان و با همراهی معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و خانه کتاب و ادبیات ایران، روز سه‌شنبه 16 اسفندماه 1401 هم‌زمان با هفته جوان در تالار جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این مراسم پدیدآورندگان هفت کتاب به‌عنوان برگزیده و 16 کتاب به‌عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند. در بخش ویژه نیز چندین جایزه به ناشران برتر، کار گروهی موفق جوانان، جوان مهاجر (مهاجران افغانستانی) و... اختصاص یافت.

لازم به ذکر است انتخاب آثار برتر از میان 1128 عنوان کتاب صورت گرفت که پس از داوری نخست، 46 عنوان به دور دوم راه یافتند و در‌نهایت با ارزیابی دقیق داوران مرحله دوم به مجموع 23 کتاب برگزیده و تقدیری انجامید. صندوق اعتباری هنر، سازمان جوانان هلال احمر و شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی از دیگر پشتیبانان جایزه سوم کتاب سال جوانان هستند.