تقدیر رئیس دانشگاه فردوسی مشهد از دکتر انصاری معاون اداری و مالی دانشگاه

دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اهداء لوح از زحمات دکتر حسین انصاری معاون اداری و مالی دانشگاه تقدیر کرد.

در متن این تقدیر نامه آمده است:

جناب آقای دکتر حسین انصاری

معاون محترم ادار ی و مالی دانشگاه

با اهدای سلام،

دانشگاه فردوسی مشهد در طول سال های اخیر علیرغم تنگناهای اقتصادی  کشور و چالش های گوناگون اثرگذار بر پیشرفت اقتصادی و پیشبرد امور اداری و مالی دانشگاه‌ها، با همّت و حمیّت جناب عالی و همکاران محترم معاونت اداری و مالی دانشگاه در عبور از تنگناهای اقتصادی و  جذب منابع مالی برای دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد گام‌های  بزرگی برداشت. تسویه مطالبات مالی شهرداری و آستان قدس رضوی، جذب منابع مالی قابل توجه از نهادهای دولتی و غیردولتی و تسهیل فرایندهای حقوقی زمینه ساز تعاملات گسترده با سازمان های اجرایی، بخشی از موفقیت هایی است که حاصل کوشش جناب عالی و همکاران حوزه اداری و مالی است.

ضمن آرزوی تداوم این کوشش ها و بهبود بیشتر امور، از تلاش های دلسوزانه جناب عالی قدردانی کرده، سلامتی و بهروزی جناب عالی را از خداوند متعال خواستارم.