تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزیدگان دانشگاه فردوسی مشهد

در مراسم بزرگداشت پژوهشگران و فناوران استان خراسان رضوی که روز چهارشنبه 22 دی 1400 در محل استانداری خراسان رضوی برگزار گردید از پژوهشگران برتر استان توسط یعقوبعلی نظری استاندار تقدیر بعمل آمد. در این مراسم که دکتر احد ضابط رئیس و دکتر احمدرضا بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد هم در آن حضور داشت از پنج نفر از اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه (دکتر رضا پیش قدم از گروه زبان و ادبیات انگلیسی، دکتر عبدالکریم سجادی از گروه مهندسی متالوژی، دکتر محبت محبی از گروه مهندسی صنایع غذایی بعنوان پژوهشگر برتر و زهرا برادران کاشانی از گروه جامعه شناسی و سیده زهرا موسوی از گروه علوم دامی بعنوان دانشجویان برگزیده) تقدیر بعمل آمد.

دکتر ضابط و همراهان باحضور بر مزار شهدای گمنام در محوطه استانداری خراسان رضوی ضمن ادای احترام، با آرمان های این شهیدان تجدید میثاق کردند.