تقدیر از طرح عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در جایزه انرژی گلوب ایران 2022

در رقابت جایزه جهانی انرژی گلوب (دفتر منطقه ای ایران) در سال 2022 از میان 311 طرح در 7 بخش، از طرح دکتر حامد کامل نیا دانشیار گروه معماری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه ساختمان های پایدار به عنوان نامزد بهترین پروژه تقدیر شد.

مراسم انرژی گلوب در ایران در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با حضور رئیس این بنیاد، ولفگانگ نیومن و سفیر آب و هوای اتحادیه اروپا و برخی از اساتید و محققین و دست اندرکاران این بنیاد در سالن همایش های خلیج فارس کیش برگزار شد.

در بخش مربوط به ساختمان پایدار، طرح دکتر حامد کامل نیا شایسته تقدیر و دریافت گواهی و جایزه ارزی (SGCF) و ثبت در دیتاباکس سازمان جهانی انرژی گردید.

لازم به ذکر است از سال ۲۰۰۰، بنیاد جهانی انرژی، جایزه ای را بنام جایزه انرژی گلوب (Energy Globe) به طور سالانه با هدف ارزیابی پروژه ها و شناسایی بهترین عملکردها در حوزه پایداری و زیست محیطی برگزار می کند و از پروژه های برگزیده در یک مراسم جهانی با هدف یادگیری و هدایت اعتبارات و وجوه سازمان های بین المللی تقدیر می شود.