برگزاری نشست انتقال تجارب افتخارآفرینان المپیاد

گروه شناسایی و هدایت استعداد های برتر (شهاب) دانشگاه فردوسی مشهد جهت انتقال تجربیات دانشجویان موفق در المپیاد دانشجوی کشوری سال گذشته و فراهم آوردن فضای گفتگوی مشترک برای دانشجویان متقاضی شرکت در المپیاد سال آینده (1399) اقدام به برگزاری «نشست انتقال تجارب افتخارآفرینان المپیاد» نمود. این رویداد در تاریخ 17بهمن ماه 1398 در تالار دکتر سعادت دانشکده علوم با حضور دانشجویان متقاضی شرکت در المپیاد دانشجویی سال آینده و اساتید دانشگاه برگزار گردید. در این همایش دکتر سلیمی رئیس گروه شناسایی و هدایت استعداد‌های برتر، دکتر رستگار مقدم عضو شورای مرکزی شهاب و دکتر کرمی رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزش مطالبی را در خصوص المپیاد علمی دانشجویی کشوری ارائه نمودند. سپس در این نشست شش نفر از  افتخار آفرینان المپیاد سال 98 به انتقال تجارب اثرگذار خود با محوریت موضوعاتی همچون: آشنایی با منابع و شیوه مطالعاتی المپیاد، بایدها و نبایدها و مدیریت زمان آزمون، بیان نکاتی درباره ماهیت سوالات آزمون در دو مرحله‌ قطب و کشوری، بیان تجربیاتی از روز برگزاری آزمون در  مرحله قطب و اردوی کشوری در تهران پرداختند.

لازم به ذکر است دانشجویان حاضر در این رویداد، منتخبان گروه های آموزشی جهت شرکت در المپیاد علمی دانشجویی کشوری سال آینده بودند. این همایش با پرسش و پاسخ دانشجویان متقاضی شرکت در المپیاد سال 1399 با اساتید و افتخار آفرینان المپیاد به اتمام رسید.