برگزاری مراسم جشن بزرگ مقاومت در دانشگاه فردوسی مشهد

روز پنج‌شنبه سوم خرداد ماه همزمان با سالروز فتح خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی  ، دانشگاه فردوسی مشهد شاهد برگزاری جشن بزرگ مقاومت با حضور دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد بود.

این جشن به دعوت رئیس دانشگاه فردوسی مشهد  و به همت کارگروه دفاع مقدس متشکل از بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، بسیج کارکنان، مدیریت فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه، اداره دانشجویان شاهد و ایثارگر، کانون میثاق با افلاکیان و کانون ایثار دانشگاه برنامه‌ریزی و اجرا شد.

مراسم همزمان با نماز مغرب و عشاء‌ در محوطه مقابل مسجد امام رضا علیه‌السلام شروع شد. پس از اقامه نماز برنامه‌ نورافشانی اجرا شد و سپس در فضایی بسیار صمیمی پذیرایی افطار مختصر دانشجویی برگزار گردید.

استادان، دانشجویان و کارکنان حاضر در جلسه با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد جشن ویژه‌ای با اجرای گروه سرود عصر انتظار و روایت‌گری رزمنده و جانباز دفاع مقدس علی دلبریان برپا کردند.

در انتهای این مراسم به قید قرعه دو کمک هزینه سفر به عتبات عالیات و ده کارت هدیه بین شرکت کنندگان در جشن اهداء شد.

این خبر تکمیل خواهد شد.