برگزاری مراسم احیا شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در دانشگاه فردوسی مشهد

مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در شامگاه روز پنجشنبه 17 خرداد ماه 97  با حضور دانشگاهیان و خانواده محترمشان در دانشگاه  فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، همزمان با سومین شب از لیالی پرفیض قدر، مراسم معنوی  "احیا" با حضور دانشگاهیان در محل مزار شهدای دانشگاه برگزار شد و این مراسم همانند شب های قدر نوزده و بیست و یک ماه مبارک رمضان  با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید شروع شد و دانشگاهیان پس از اقامه نماز قضا دعای جوشن کبیر را زمزمه کردند.

حجت الاسلام  سوری سخنران مراسم شب بیست و سوم ماه مبارم رمضان در دانشگاه فردوسی مشهد در سخنان خود با اشاره  به ناامیدی در انسان و مراتب ضرر و زیان ناامیدی در زندگی انسانها،  به این نکته اشاره نمود که افراد خداپرست دچار ناامیدی نخواهند شد و در پایان سخنان ایشان مراسم احیا و قرآن به سر انجام شد .

شایان ذکر است درپایان مراسم  شب های قدر در دانشگاه فردوسی مشهد با تلاش ستاد شب های قدر دانشگاه از کلیه مهمانان پذیرایی بعمل آمد.

ghadr.97.2

ghadr.97.3