برگزاری سومین آزمون سنجش استانداردهای مهارت های زبان فارسی در دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد،  سومین آزمون سنجش استانداردهای مهارت های زبان فارسی (سامفا) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد، روزهای پنج شنبه 15 شهریور ماه و روز جمعه 16 شهریورماه سال 1397 با حضور 17 داوطلب از کشورهای عراق و لبنان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این آزمون در دو روز برگزار شد که در روز اول داوطلبان در بخش عمومی به سوالات مرتبط با مهارت های شنیداری، خوانداری، نوشتاری، گفتاری به سوالات مرتبط پاسخ دادند و در روز جمعه روز ذئم این آزمون در بخش آکادمیک به سوالات مرتبط در چهار گروه علوم انسانی، مهندسی، علوم پزشکی و علوم اجتماعی پاسخ دادند.

گفتنی است این آزمون به صورت همزمان در مراکز زبان فارسی، دانشگاه فردوسی مشهد، دهخدا تهران، قزوین، وکردستان برگزار شد. همچنین داوطلبان پس از کسب موفقیت در این آزمون از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش کشور گواهینامه دریافت خواهند کرد.

ارسال کننده : شریعت پناه