برگزاری جلسه کارگروه اجرایی انجمن یاوران وقف علم و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد

هفتمین جلسه کارگروه اجرایی انجمن یاوران وقف علم و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر هاشمی، مشاور عالی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و نماینده دانشگاه در این انجمن و مدیر تولید محتوای علمی وقف علم و فناوری، دکتر شریعتی، مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری خراسان رضوی، مهندس اسکافی، رئیس کمیسیون فرهنگی اتاق اصناف مشهد، مهندس طوسی، نماینده خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی، مرتضی لنگری، دبیر کارگروه اجرایی انجمن، حجت‌الاسلام طباطبایی، نماینده اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی و خانم مهلا احسنی، دبیر کارگروه دانشجویی انجمن در روز دوشنبه ۱۷ تیرماه 98 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این جلسه پس از بحث پیرامون برنامه‌های آتی و جاری انجمن یاوران وقف علم و فناوری نکات زیر مصوب شد:

برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های تخصصی با خادمان وقف علم و فناوری در چهار حوزه مختلف در طی هفته‌های آتی.

تجلیل از خادمان فعال وقف علم و فناوری

برنامه‌ریزی جهت تأمین مالی پروژه‌های فناورانه در پرتال وقف علم

برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های موقوفات شاخص مشهد، مانند موقوفات مسجد گوهرشاد، عبدالله رضوی، باقریه و ... در راستای توسعه علم و فناوری.

خاطرنشان می‌شود این کارگروه باهدف سامان‌دهی برنامه‌های پیشنهادی در راستای توسعه گفتمان وقف علم و فناوری تشکیل‌شده و شامل مدیریت فرهنگی، مدیریت تولید محتوای علمی، مدیریت ارزیابی طرح‌های علمی، مدیریت پرتال، مدیریت شبکه‌های اجتماعی و مدیریت دانشجویی می‌باشد. علاقه‌مندان به همکاری و آشنایی با وقف علم و فناوری می‌توانند به نشانی: Vaghfelm.ir در بخش پیوندهای وبگاه اصلی دانشگاه فردوسی مشهد مراجعه نمایند.