انتصاب دکتر محمد کافی رئیس دانشگاه به عنوان عضو هیأت امنای بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی

تولیت آستان قدس رضوی همزمان با میلاد امام رضا (ع) با صدور احکامی، اعضای هیأت امنای این آستان مقدس را تعیین کرد.

براساس این احکام اعضای هیات امنای حرم مطهر، شورای راهبردی موقوفات، هیات امنای بنیاد بهره‌وری موقوفات، هیات مدیره بنیاد کرامت رضوی و اعضای شورای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی مشخص شدند.

بر اساس حکم حجت‌الاسلام احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، دکتر محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، محمد مخبر دزفولی، سید مسعود میرکاظمی، سید حسن صفاریان، عباس علی‌آبادی، محمدرضا فرزین، علی اوتارخانی، ابوالفضل خودمانی و رئیس بنیاد بهره‌وری موقوفات به اعضای هیات امنای بنیاد بهره‌وری موقوفات و دکتر محمد مخبر به ریاست این هیأت امنا منصوب شدند.

سایر انتصابات به شرح زیر می باشد:

محمدمهدی برادران با حکم حجت‌الاسلام احمد مروی به عنوان مدیر عالی حرم مطهر رضوی منصوب شد.

همچنین حسن رنگرز جدی به سمت ریاست دفتر تولیت آستان قدس رضوی، عبدالحمید طالبی، مشاور و معاون رئیس دفتر و رضا خوراکیان، رئیس سابق دفتر تولیت، به عنوان مشاور تولیت منصوب شدند.

مروی همچنین قائم مقام تولیت، مدیر عالی حرم مطهر رضوی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، رئیس هیأت امنای بنیاد بهره‌وری موقوفات و حضرات آقایان حجت‌الاسلام‌ محمدباقر فرزانه، حجت‌الاسلام‌ محسن قمی، غلامعلی حداد عادل، محمدحسین صفارهرندی، علی کریمی قدوسی، رضا مطلّبی کاشانی و انسیه خزعلی را به ‌عنوان اعضای هیات امنای حرم مطهر رضوی منصوب کرد.

همچنین حجت‌الاسلام مروی، محمد جواد ایروانی، محمد مخبر دزفولی، سید مرتضی بختیاری، سیدپرویز فتاح، علیرضا تابش، مصطفی خاکسار قهرودی، محمدرضا اسکندری و مالک رحمتی به عنوان اعضای شورای راهبردی موقوفات آستان قدس رضوی منصوب کرد.

تولیت آستان قدس رضوی در احکامی جداگانه محمدرضا مخبر دزفولی را به سمت مشاور علمی و فرهنگی تولیت و عضو شورای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی منصوب کرد.

همچنین رئیس سازمان علمی فرهنگی رضوی، معاون تبلیغات حرم مطهر، حجج اسلام علیرضا اعرافی، علی‌اکبر صادقی رشاد، حمید پارسانیا، احمد واعظی، مجتبی الهی‌خراسانی، محمدمهدی مسعودی، وحید جلیلی، مجتبی بذرافشان مقدم، محمدسعید احدیان، سید علی سرابی، رضا دیشیدی و صدیقه خدیوی به سمت اعضای شورای علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی منصوب شدند.