انتصاب دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمهدی حسینی مطلق رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی، طی حکمی دکتر وحید ارشدی عضو هیأت علمی پژوهشکده مطالعات اسلامی گروه اقتصاد مقاومتی را به عنوان دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه فردوسی منصوب کرد.

در آیین تکریم و معارفه دبیر مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه فردوسی مشهد که با حضور دکتر ابوالفضل غفاری دبیر سابق مرکز هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه فردوسی و دکتر بختیار شعبانی ورکی معاون آموزشی دانشگاه فردوسی برگزار شد حجت‌الاسلام والمسلیمن دکتر سید مهدی حسینی مطلق با اهدای لوح سپاس از دکتر ابوالفضل غفاری دبیر سابق هم اندیشی استادان به پاس تلاش‌های ارزنده در طول مدت تصدی مسئولیت‌، قدردانی کرد.

حجت الاسلام والمسلیمن دکتر حسینی مطلق در این جلسه با اشاره به اهداف مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی گفت : بر اساس آیین‌نامه‌های ابلاغی، از جمله اهداف این مرکز ساماندهی فعالیت های علمی، آموزشی و فرهنگی استادان است.

وی با اشاره به ضرورت مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی ادامه داد: با توجه به این که اساتید از افراد اثرگذار در جامعه هستند، فعالیت های مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در زمینه های علمی، فرهنگی، ‌اخلاقی و...  می تواند در  راستای هم اندیشی و آشنائی هرچه بیشتر اساتید دغدغه مند با ظرفیت ها و مسائل کشور که در جهت رشد و پیشرفت کشور تلاش می کنند نقش بسزایی را ایفا کند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام مظعم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به برنامه‌های جاری و محورهای مرکز هم اندیشی استادان گفت: مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی، برنامه‌هایی در قالب دوره‌های معرفت‌افزایی، نشست‌های هم‌اندیشی، کرسی های آزاد اندیشی، اردوهای علمی و زیارتی ویژه اساتید و خانواده های آنان در دستور کار خود قرار داده است که در طی سال جاری با محوریت موضوعات خانواده و جمعیت، اقتصاد مقاومتی، جهاد تبیین و استفاده از ظرفیت های دانشگاهی برگزار خواهد شد.