انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد برگزیده آمار سال ۱۴۰۱

دکتر حسن صادقی دانشیار پیشکسوت گروه آمار دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس دوره‌های پنجم و ششم هیأت مدیره انجمن آمار ایران به عنوان «استاد برگزیده آمار سال 1401» توسط مرکز آمار ایران انتخاب شد. طی مراسمی که روز یکشنبه اول آبان 1401، هم‌زمان با روز ملی آمار و برنامه ریزی در محل سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، لوح تقدیر به دکتر صادقی اهدا شد.

دکتر صادقی نقش اساسی در اشاعه آموزش آمار در وزارت آموزش و پرورش و گسترش و توسعه تحصیلات آموزش عالی داشته‌ و در مدت خدمت خود در دانشگاه فردوسی مشهد، دانش آموختگان زیادی به ویژه در مقطع کارشناسی تربیت نموده‌است. وی حساسیت زیادی نسبت به تدریس و آموزش دروس پایه آمار (آمار توصیفی و احتمال مقدماتی) و استفاده از نرم افزارهای آماری رایج به دانشجویان دوره کارشناسی داشته است. کتاب آمار توصیفی ترجمه او به عنوان کتاب سال 1371 انتخاب شد. دکتر صادقی بعد از دوره بازنشستگی نیز همواره نگران نحوه آموزش آمار بود که همین موضوع باعث انگیزه راه اندازی سمینار دوسالانه «آموزش آمار» شد و نخستین سمینار نیز به پاس خدمات آموزشی ایشان در سال 1397 در گروه آمار دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

خبر از: نرجش خاتون ظهوریان