اعطای جایزه "مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی" بنیاد ملی نخبگان به عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد

به نقل از بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی، دکتر قاسم براتی دربند عضو هیأت علمی گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از بنیاد ملی نخبگان شد.

بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه‌ها، تسهیلات ویژه ای را تحت عنوان جایزه " مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی " در قالب اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به اعضای هیأت علمی که براساس شیوه نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، اعطا می‌نماید. این جایزه با هدف حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان به اساتید موفق در زمینه چاپ کتاب، انتشار مقالات علمی و ثبت اختراع اعطا می شود .

اعضای هیأت علمی که موفق به کسب این جایزه می شوند می توانند از امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اعتبار تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین حمایت از شرکت در دوره‌های آموزش حرفه‌ای و توانمندسازی استفاده کنند.