اطلاعیه فراخوان پذیرش پسادکتری/ برنامه مشترک بنیاد ملی نخبگان و انجمن‌های ریاضی، فیزیک، زیست‌شناسی و زمین‌شناسی ایران (فراخوان نوبت اول - زمستان ۱۴۰۱)

به اطلاع می رساند برنامه مشترک برگزاری دوره‌ های پسادکتری بنیاد ملی نخبگان و انجمن ریاضی ایران با هدف کمک به تکمیل تیم‌ های پژوهشی استادان برجسته و حمایت از توانمندی‌ های دانش‌ آموختگان ممتاز کشور تدوین شده است. در فراخوان اول این برنامه، بر اساس اولویت‌ های مورد نظر بنیاد تعداد ۱۰ نفر از اعضای هیات علمی به عنوان استاد میزبان انتخاب شده­ اند. از کلیه دانش‌ آموختگان دوره‌ های دکتری و یا دانشجویان دکتری که تا 31 فروردین ‍ 1402 از رساله خود دفاع می­ کنند و واجد شرایط هستند دعوت می‌ شود با مراجعه به سامانه سینا بنیاد ملی نخبگان به نشانیhttps://sina.bmn.ir  با آگاهی از استادان میزبان و موضوعات پژوهشی آنان، نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۱ اقدام کنند. تعداد ۱۰ نفر پژوهشگر پسادکتری در فراخوان اول این برنامه مطابق شیوه نامه طرح پسا دکتری شهید دکتر چمران، مورد حمایت بنیاد قرار می­ گیرند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید