اطلاعیه زمان بازگشایی سامانه رزرواسیون مرکز فرهنگی-آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد(در بهشهر) ویژه نوروز 1402

behshhar

به اطلاع همکاران گرامی می رساند، در نوروز 1402 مرکز آموزشی-فرهنگی شماره 5 دانشگاه در بهشهر آماده ارائه خدمات به همکاران گرامی می باشد. لذا متقاضیان می توانند از ساعت7 صبح روز یک شنبه 7 اسفندماه 1401 صرفاً با مراجعه به پرتال شخصی لبه اداری- امور رفاهی-اسکان در مراکز اقامتی نسبت به رزرو اقدام نمایند. بدیهی است امکان ثبت نام بصورت حضوری فراهم نمی باشد.

متقاضیان قبل از رزرو نکات ذیل را مد نظر قرار دهند:

1-بازه زمانی پیک مذکور از 24 اسفندماه 1401 تا 8 اردیبهشت ماه 1402 می باشد.

2-در ساعات اداری و روزهای غیر تعطیل امکان ایجاد رزرو و در تمام ساعات شبانه روز و همه ایام هفته امکان لغو و تکمیل درخواست از طریق سامانه رزرواسیون دانشگاه وجود دارد.

3-پذیرش مهمانان صرفا بر مبنای ظرفیت اعلام شده برای هر سوئیت می باشد لذا پذیرش بیش از ظرفیت ممنوع است.

4-فقط امکان رزرو سه شب و چهار روز برای هر مهمان فراهم است و امکان تمدید وجود ندارد.

5-هزینه اقامت بدون افزایش و مانند ایام تابستان 1401 می باشد.

6-فقط امکان رزرو یک سوئیت برای هر متقاضی وجود دارد.

7-حضور عضو دانشگاهی در مجموعه بهشهر الزامی است.

کارشناس محترم اداره امور رفاهی سرکار خانم نظافتی با شماره( 2239 3880 )آماده پاسخگویی به سوالات همکاران ارجمند دانشگاه می باشند.