اجرای طرح کنترل تردد الکترونیکی در ایام تعطیلات نوروز 1397 در دانشگاه فردوسی مشهد

طرح حفاظتی تعطیلات نوروزی، از 29 اسفند ماه 96 در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد و کارکنان اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه با حضوری پررنگ و نظارتی مستمر، ضمن حفاظت از اموال بیت‌المال، محیطی ایمن و آرام را برای جامعه دانشگاهی فراهم نمودند.

به گزارش اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات، طبق روال سال های گذشته، با اجرایی شدن این طرح که امسال با بهره برداری از سامانه تردد الکترونیکی با همکاری مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه، اداره حفاظت IT و اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات حراست انجام شد، کنترل مجوز ورود اعضای دانشگاهی به پردیس و باز شدن الکترونیکی درب های دانشکده ها و واحدها بر اساس نوع مجوز صادره برای هر واحد، با نظارت و کنترل الکترونیکی صورت پذیرفت. سرعت و دقت در ارائه خدمات، تجزیه و تحلیل و ارائه گزارش داده ها، از قابلیت های مهم این سامانه می باشد.

820031

برای مشاهده عکس های بیشتر اینجا را کلیک کنید